онлайн казино Украины

У Румунії знову ініціюватимуть імпічмент президентові

У Румунії знову ініціюватимуть імпічмент президентовіЗа словами Голови румунського Сенату Кріна Антонеску, правляча коаліція знову ініціює процедуру імпічменту, якщо президент Траян Бесеску після парламентських виборів не висуне на посаду прем'єра-міністра соціал-демократа Віктора Понта.
"Після парламентських виборів у Румунії Траян Бесеску зобов'язаний буде висунути на посаду прем'єр-міністра кандидатуру від Соціал-ліберального союзу – Віктора Понта. Інакше, ми будемо змушені ініціювати нову процедуру імпічменту главі держави і відсторонення його від посади", – заявив він.

Як передають іноземні ЗМІ, "в разі проведення нового референдуму щодо імпічменту, влада докладе максимум зусиль для об'єктивного інформування європейських партнерів щодо процедури відставки Траяна Бесеску".

Нагадаємо, наприкінці жовтня засновник Консервативної партії Дан Войкулеску й представник Соціал-ліберального союзу, який править в Румунії, запропонував провести черговий референдум з імпічменту Траяну Бесеску спільно з парламентськими виборами 9 грудня 2012 року.

Добавлено: 4-12-2012, 00:55
0
0

Похожие публикации


Наверх