онлайн казино Украины

Литва здійснює "жлобську" політику щодо Білорусі, – Лукашенко

Литва здійснює "жлобську" політику щодо Білорусі, – ЛукашенкоНа думку білоруського президента Олександра Лукашенка, Литва здійснює "жлобську" політику щодо Білорусі. Так він відреагував на інцидент із закиданням на територію Посольства Литви в Мінську пляшок із займистою сумішшю.

Лукашенко нагадав про схожий випадок із посольством Росії в Білорусі 31 серпня 2010 року.

"Знайшли цих людей, сьогодні вони в місцях не таких віддалених. Вони сьогодні – політичні в'язні, Литва кричала ґвалтом, що вони політичні в'язні. А коли їм ці пляшки кинули – це тероризм. Ось їхня політика. Це не подвійні стандарти, це просто жлобська політика”, – заявив Президент Білорусі.

Більше того, Лукашенко переконаний, що литовська сторона чекає його реакції на інцидент.

"А я чекаю, що вони скажуть з приводу того, що вони шведський літак по своїй території провели і запустили в білоруський простір. Ось їм моя відповідь. Чому мовчать дотепер? Я переконаний, це кинули ніякі не терористи. Але якщо вони тут терористи, то й там терористи, коли було здійснено злочин проти росіян", – додав він.

До слова, раніше білоруський Президент Олександр Лукашенко заявив, що планує залишатися при владі стільки, скільки дозволить йому Господь, білоруський народ, здоров'я і його бажання.

Добавлено: 13-11-2012, 11:56
0
0

Похожие публикации


Наверх