онлайн казино Украины

Червоний Хрест каже про 72 мільйони біженців у світі

Червоний Хрест каже про 72 мільйони біженців у світі За даними Міжнародної федерації товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, станом на кінець минулого року майже 72 мільйони людей у світі були змушені залишити свої помешкання.

"З цієї кількості майже 16 мільйонів 400 тисяч утекли до інших країн і офіційно отримали статус біженця за міжнародним правом, а ще 41 мільйон 400 тисяч мусили переселятися в межах своєї країни і стали "внутрішньо переміщеними особами", – відзначають у звіті організації.

Інші – шукачі притулку, прохання яких про визнання цього статусу ще не розглянули або яким відмовили в цьому, а також утікачі, які взагалі не реєструвалися.

Також в організації відзначили, що близько 20 мільйонів людей жили у стані вимушеного "тривалого переселення" з рідних місць. З них 5 мільйонів – палестинці в таборах під егідою ООН.

До слова, лише у серпні понад 100 тисяч осіб покинули Сирію, а це – близько 40% від тієї кількості людей, які виїхали з країни за весь час конфлікту, що почався в березні минулого року.

Добавлено: 17-10-2012, 11:29
0
0

Похожие публикации


Наверх