онлайн казино Украины

ПАРЄ вимагає відпустити учасниць Pussy Riot з тюрми

ПАРЄ вимагає відпустити учасниць Pussy Riot з тюрмиПАРЄ виступила з закликом до влади Російської Федерації терміново негайно звільнити дівчат з групи Pussy Riot.

Таке рішення прийняли при розгляді поправок до резолюції з моніторингу виконання Росією своїх зобов'язань перед Радою Європи.

Російські парламентарії виступили з пропозицію вилучити цю вимогу з резолюції. Проте євродепутати не прислухалися до думки росіян.

Нагадаємо, світова громадськість шокована вироком для Pussy Riot. Міністр закордонних справ Німеччини, зокрема, назвав це рішення непорівнянним до складу злочину. Держдеп США закликав російську владу переглянути справу. Президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес не виключає, що вирок панк-групі Pussy Riot в Росії може означати полювання на відьом. Негативну реакцію по вироку висловили також і деякі російські діячі.

На підтримку панк-групи раніше виступили ряд музикантів та виконавців, у тому числі Стінг, Пол Маккартні, Red Hot Chili Peppers, Franz Ferdinand, Бьорк, Патті Сміт та інші.

Добавлено: 3-10-2012, 13:02
0
0

Похожие публикации


Наверх