онлайн казино Украины

Черговий "Марш мільйонів" запланували на грудень

Черговий "Марш мільйонів" запланували на груденьЛідер "Лівого фронту" Сергій Удальцов заявив, що російська опозиція перенесла четвертий "Марш мільйонів" із 20 жовтня на початок грудня.

"Оргкомітет опозиції вирішив провести наступний Марш мільйонів на початку грудня, в річницю початку масових протестів", – написав Сергій Удальцов у своєму Твітері.

Водночас, у своєму мікроблозі він додав, що 20-21 жовтня відбудеться акція на підтримку виборів до Координаційної ради опозиції, формат якої має бути затверджений впродовж найближчого тижня.

Новини по темі:

Після мітингу опозиції у Москві затримали Удальцова

Удальцов: Ми втомилися від безправ'я, народний терпець - не безмежний

Також Удальцов уточнив, що підготовку "Маршу мільйонів" в грудні вестиме обрана Координаційна рада, яка визначить й точну дату акції.

Нагадаємо, 15 вересня в Росії відбувся черговий "Марш мільйонів". Мітинг, який завершує акцію відкрив депутат від "Справедливої ​​Росії" Ілля Пономарьов. Поруч з ним на сцені – Сергій Удальцов, Володимир Тор, Гаррі Каспаров. Один з організаторів акції Сергій Удальцов заявив виданню "Интерфакс", що до акції долучилися близько 100 тисяч людей.

Добавлено: 20-09-2012, 12:05
0
0

Похожие публикации


Наверх