онлайн казино Украины

Салман Рушді, за голову якого в Ірані дають більше 3 млн доларів, видає мемуари

Салман Рушді, за голову якого в Ірані дають більше 3 млн доларів, видає мемуари Завтра британський письменник індійського походження Салман Рушді презентує свою автобіографію "Джозеф Антон: Мемуари".

Окрім завтрашнього виходу мемуарів Салмана Рушді, найближчими днями слід очікувати і на документальний біографічний фільм про письменника, який називатиметься “Уяви” (“Imagine”).

Що ж до презентації мемуарів, автор використав у назві своєї автобіографії псевдонім, який складається з імен двох улюблених письменників Рушді — британця Джозефа Конрада та російського драматурга Антона Чехова.

У книжці “Джозеф Антон: Мемуари” можна буде прочитати про двадцять років життя письменника у вигнанні.

Салман Рушді прославився завдяки своєму роману “Опівнічні діти”, за який 1981 року він отримав Букерівську премію. 1988 року письменник видав свій скандальний роман “Сатанинські вірші”, за що був проклятий іранським аятоллою Рухолом Хомейни.

Іранська організація “Фонд 15 червня” вважає, що вбивство Салмана Рушді стало б “богоугідною справою” і пропонують за його голову винагороду.

У зв'язку з масовим незадоволенням ісламського світу через вихід в США фільму “Невинність мусульман”, винагорода за голову Салмана Рушді збільшилась на 500 тисяч доларів і зараз складає 3,3 мільйона.

Нагадаємо, винагорода за голову Салмана Рушді збільшилась на півмільйона доларів.

Добавлено: 18-09-2012, 10:57
0
0

Похожие публикации


Наверх