онлайн казино Украины

"Політ надії" Путіна закінчився смертю декількох журавлів

"Політ надії" Путіна закінчився смертю декількох журавлівБіологи із заповідника, де відбувався політ Володимира Путіна з журавлями, розповіли, що через забаганку президента загинуло і було покалічено декілька тварин.

Працівники заповідника шокували своєю заявою вчора ввечері. Виявилось, що під час польоту президента Росії з рідкісними білими журавлями декілька тварин постраждало.

Своє обурення у блозі в соціальній мережі ВКонтакті висловила студентка біологічного факультету Марія Гончарова.

За її словами, журавель Імжа загинув від того, що потрапив у пропелер дельтаплана. “Ще один зломав дзьоб і обдер кігті об криву сітку вольєра, інші тварини у клітці також покалічились”, - пише Марія.

Крім того, найбільший і найсильніший білий журавель Омолой загинув ще під час транспортування через непристосовану і небезпечну клітку, розповіла студентка.

“Політ надії” - так називався проект, в якому вчора взяв участь президент Російської Федерації Володимир Путін. Його суть полягала в тому, щоб показати рідкісним білим журавлям маршрут перельоту до їхнього постійного місця проживання.

У рамках “Польоту надії” Володимир Путін здійснив три польоти на дельтаплані, який журавлі мали сприймати за свого вожака. Перший політ був пробним, а у двох наступних птахи летіли разом з літальним апаратом.

Нагадаємо, Путін очолив зграю журавлів.

Добавлено: 7-09-2012, 10:58
0
0

Похожие публикации


Наверх