онлайн казино Украины

Pussy Riot: Звичайно, ми не сподівались на те, що нас виправдають

Pussy Riot: Звичайно, ми не сподівались на те, що нас виправдаютьОдна з учасниць панк-групи Pussy Riot Катерина Самуцевіч поспілкувалась із журналістами британського видання The Guardian.

"Звичайно, ми не сподівалися на те, що нас виправдають. Неможливо очікувати правосуддя від суду, який ігнорує всі ваші заперечення. Тож вирок не став для нас шоком. До незадоволення наших ворогів ми не знепритомніли почувши вердикт", - заявила вона.

Вона також додала, що справа Pussy Riot продемонструвала недоліки російської судової системи.

"Перш за все, розгляд нашої справи дозволив продемонструвати, що судова система залежить від влади Путіна. Такого стану речей не повинно спостерігатися в країні, яка називає себе демократичною", - пояснила активістка.

Самуцевіч заявила, що російська влада приступила до очевидних репресій з березня 2012 року. Проте, за її словами, всі засуджені учасниці Pussy Riot в'язниці не бояться.

"Ми морально до цього готові. Я не бачу нічого суперстрашного в перспективі сидіти у в'язниці і працювати там протягом 1,5 років. Не думаю, що для нас це стане особливо складним випробуванням. Ми порівняно легко перенесли події останніх п'яти місяців. Злий план нашої влади, що полягає в тому, щоб зламати і згноїти нас у в'язниці, вже зараз зазнав краху ", - підсумовує Самуцевіч.

До слова, активіст опозиційного автопробігу "Білий потік" Ілля Гачегов прикував себе наручниками біля будівлі УМВС по Астраханській області напідтримку дівчат з Pussy Riot.

Добавлено: 28-08-2012, 14:17
0
0

Похожие публикации


Наверх