онлайн казино Украины

У США схвалено перший засіб для профілактики ВІЛ

У США схвалено перший засіб для профілактики ВІЛ Американські регулятори схвалили препарат Truvada, створений компанією Gilead Sciences із Каліфорнії як засіб профілактики ВІЛ.

На сьогоднішній день для лікування ВІЛ-інфекції існує близько двох десятків різних медикаментів. Але для зупинення розмноження вірусу імунодефіциту потрібно об'єднати принаймні три діючі речовини. Truvada - це невід'ємна складова частина комбінованого лікування. Значною перевагою цього медикаменту є те, що до складу однієї пігулки вже входять всі необхідні компоненти, щоб зробити лікування дієвим.

За даними біотехнологічної компанії Gilead Sciences, поряд із традиційними методами профілактики щоденний прийом препарату допомагає знизити ризик зараження вірусом ВІЛ, що передається статевим шляхом. Його схвалено для застосування людьми, які перебувають у групі високого ризику, й тих, вступає в статевий зв'язок з партнерами інфікованими ВІЛ.Truvada став першим засобом, схваленим для застосування не інфікованими ВІЛ людьми.

Добавлено: 17-07-2012, 14:32
0
0

Похожие публикации


Наверх