онлайн казино Украины

Мер Кишинева хоче бачити Саакашвілі президентом Молдови

Мер Кишинева хоче бачити Саакашвілі президентом Молдови
Мер Кишинева і віце-голова Ліберальної партії Молдови Дорін Кіртоаке вважає, що грузинського лідера Михайла Саакашвілі, після того як закінчиться його другий президентський термін, слід запросити на пост президента Молдови.

Із такою заявою міський голова молдавської столиці виступив на засіданні в мерії Кишинева, де обговорювалися проблеми корупції в республіці та у столиці, зокрема.

"У мене виникла ідея. У Саакашвілі закінчується термін другого президентського мандата в Грузії, так що він вже не зможе висувати свою кандидатуру. Значить нехай приїжджає до Молдавії. Побуде у нас два терміни, і, впевнений, ситуація в країні зміниться: корупція зникне , інвестиції підуть, загалом порядок буде", — заявив Кіртоаке.

За молдавською конституцією, президентом країни може стати людина, яка досягла 40 років, проживає або проживала у країні 10 років і знає державну мову.

Президентські вибори в Грузії, після яких Саакашвілі покине свій пост, пройдуть восени 2013 року. Однією з головних заслуг Михайла Саакашвілі на посту президента багато міжнародних незалежних організацій називають успішну боротьбу з корупцією в рядах чиновницького апарату і в силових структурах.

У кінці квітня Михайло Саакашвілі заявив, що готовий раніше покинути пост президента, якщо Росія поверне Грузії Абхазію та Бівденну Осетію.

  • 0
Добавлено: 19-06-2012, 12:00
0
157

Похожие публикации


Наверх