онлайн казино Украины

У Львові данські та німецькі вболівальники зіграють ретро-матч

У Львові данські та німецькі вболівальники зіграють ретро-матчФутбольний поєдинок відбудеться 16 червня на стадіоні "Політехнік". Організований датськими вболівальниками матч, присвятять 20-річчю перемоги Данії на Чемпіонаті Європи з футболу 1992 року у Швеції.

Тріумф данців у 1992 році став неочікуваним, адже в фінальній частині цього чемпіонату мала грати збірна Югославії, але в країні почалася війна, і УЄФА через політичні причини Югославію дискваліфікували. Замість неї на чемпіонат поїхала збірна Данії.

Данці про свою участь у турнірі дізналися всього за кілька днів до початку європейської першості, та це не завадило їм стати чемпіонами. У фіналі Данія перемогла фаворита зустрічі Німеччину – 2:0.

Успіх 1992 року є наразі найкращим досягненням у футбольній історії Данії.

У данському фан-посольстві повідомили, що для матчу між вболівальниками, учасники виготовляють футболки зразка двадцятирічної давності з прізвищами футболістів тих часів.

Хоч на полі і зійдуться представники різних країн, та вони між собою не ворогують, а навпаки — товаришують. Це буде своєрідний матч-пам’яті для данської збірної, а німецькі вболівальники їхню ідею з задоволенням підтримали.

  • 0
Добавлено: 13-06-2012, 10:03
0
179

Похожие публикации


Наверх