онлайн казино Украины

В Італії стався вибух у ліцеї: одна дитина загинула, шестеро – поранені

В Італії стався вибух у ліцеї: одна дитина загинула, шестеро – пораненіВ результаті вибуху, який стався сьогодні вранці, 19 травня, в ліцеї "Морвілло Фальконе" в місті Бріндізі на півдні Італії, одна з учениць загинула, ще шестеро осіб поранені, серед них – двоє знаходяться в критичному стані.

Повідомляється, що вибухівка була закладена в два рюкзака, які залишили біля рекламного щита біля входу в школу туризму. Вибух стався близько 08:00 (09:00 за київським часом), тобто, саме тоді, коли учні йшли на заняття, – повідомляє AFP.

За деякими повідомленнями, вибухів було два, відразу після них в школі виникла паніка.

Як зазначає представник служби цивільної оборони, наразі не можна говорити з упевненістю про те, що вибухів було два. Але, зазначив, "враховуючи наслідки вибуху, здається, там було щось досить потужне". Зараз співробітники правоохоронних органів міста намагаються з'ясувати обставини події. Ніяких даних щодо причин скоєння злочину наразі немає.

До речі, вибух стався у ліцеї, який названий на честь дружини відомого італійського судді Джованні Фальконе, який боровся з сицилійської мафією. Суддя з дружиною і трьома охоронцями загинув у результаті теракту в травні 1992 року.

Нагадаємо, два місяці тому, 19 березня, у Франції поблизу єврейської школи у Тулузі невідомий на скутері почав стріляти у дітей, які чекали на автобус на зупинці. Поліція повідомляла про 3 загиблих, зокрема, 2 дітей. Ще кілька людей отримали поранення.

  • 0
Добавлено: 19-05-2012, 14:09
0
267

Похожие публикации


Наверх