онлайн казино Украины

У старому автомобілі знайшли засекречені списки британських снайперів

У старому автомобілі знайшли засекречені списки британських снайперівМіністерство оборони Великобританії розслідує обставини витоку інформації, внаслідок якої надбанням громадськості став секретний список військовослужбовців, які беруть участь в програмі підготовки снайперів.

Документи, датовані липнем 2010 року, були випадково виявлені місцевим жителем в машині, яку він купив у серпні 2011 року в Лідсі. Крім того, в машині виявився пропуск в армійську частину. Всі ці папери пролежали в машині дев’ять місяців — власник стверджує, що виявив документи в травні 2012 року, коли вперше дістав з багажника запасне колесо.

За інформацією The Yorkshire Post, у розпорядженні якої опинилися папери, у списках фігурували 28 військовослужбовців, що проходили навчання в період з серпня по вересень 2010 року. Деякі з десяти підрозділів, згаданих в документі, беруть участь в бойових діях в Афганістані. При цьому у військовому керівництві заявили, що з 28 осіб, згаданих в списках, лише четверо чи п’ятеро успішно завершили навчання за програмою підготовки снайперів.

Згідно з режимом секретності, прийнятому в міністерством оборони Великобританії, імена армійських снайперів тримаються в суворій таємниці, щоб убезпечити їх та їхніх близьких від можливої помсти з боку противника.

  • 0
Добавлено: 18-05-2012, 14:53
0
137

Похожие публикации


Наверх