онлайн казино Украины

У центрі Москви затримали опозиціонера Нємцова

У центрі Москви затримали опозиціонера НємцоваУ МВС Росії повідомили, що сьогодні, 7 травня, у центрі Москви затримали близько 120 людей, зокрема, опозиціонера Бориса Нємцова, яких звинувачують у проведенні несанкціонованої акції.

Повідомляється, що всі затримані доставлені у відділки поліції. Як уточнили у російському відомстві, з учасниками акції проведуть профілактичні бесіди про неприпустимість порушення громадського порядку, після чого відпустять.

Борис Нємцов стверджує, що його затримали, коли він сидів у кафе.

"Мене били, розірвали одяг. При цьому я сидів – увага – в кафе" Жан-Жак" (на Нікітському бульварі)", – зауважив опозиціонер.

Він зазначив, що, крім нього, були затримані ще кілька людей, у тому числі журналіст Віктор Шендерович. Причини затримання йому невідомі.

Також повідомляється, що сьогодні, у день інавгурації Володимира Путіна, російська опозиція проводить акцію "Біле місто". Колона протестувальників пройшла по Тверському бульвару до Пушкінської площі, звідки їх відтіснили співробітники МВС.

До слова, сьогодні, 7 травня, Володимир Путін втретє склав присягу президента Росії. Церемонія інавгурації відбулася в Андріївському залі Великого Кремлівського палацу. Виголосивши присягу, новий господар Кремля отримав від голови Конституційного суду знак президента, штандарт і спеціальну копію Конституції.

  • 0
Добавлено: 7-05-2012, 15:32
0
251

Похожие публикации


Наверх