онлайн казино Украины

Лівійський екс-прем'єр довів причетність Каддафі до фінансування виборчої кампанії Саркозі

Лівійський екс-прем'єр довів причетність Каддафі до фінансування виборчої кампанії СаркозіАдвокат ув’язненого в Тунісі екс-прем’єр-міністра Лівії Бешір Ессід зазначає, що його підзахисний аль-Багдаді аль-Махмуді підтвердив, що режим Муаммара Каддафі фінансував виборчу кампанію нинішнього Президента Франції Ніколя Саркозі у 2007 році.

“Муаммар Каддафі, його режим та відповідальні особи, які працювали з ним, фінансували виборчу кампанію Ніколя Саркозі в 2007 році”, – цитує адвоката AFP.

Він додає, що загальна сума фінансування становила 50 мільйонів євро. Також за інформацією екс-прем’єра, угода була укладена колишнім шефом міжнародних справ Муссою Кусса за інструкціями Каддафі. Водночас він стверджує, що документи, які підтверджують це, збереглися.

До слова, нещодавно електронне видання "Mediapart" опублікувало статтю про те, що лідер Джамахірії спонсорував передвиборну кампанію Саркозі у 2007 році.

Саркозі переконує – усе це перевиборчі баталії. На думку кандидата у президенти, опоненти просто хочуть заплямувати його репутацію.

  • 0
Добавлено: 4-05-2012, 14:44
0
211

Похожие публикации


Наверх