онлайн казино Украины

У Росії подали заявку на сигарети "Олололололол"

У Росії подали заявку на сигарети "Олололололол"Компанія "Промбізнесгрупп" з російського міста Уфа подала в Роспатент заявку на реєстрацію товарного знаку, що становить картинку з пачки цигарок "Біломорканал", але з написом "Олололололол".

Якщо фірмі вдасться отримати реєстрацію на такий знак, вона зможе згодом судитися з тютюновими компаніями, які випускають звичайні цигарки "Біломорканал", повідомляє "Лента.Ру".

Минулоріч "Промбізнесгрупп" намагалася зареєструвати в Роспатенті товарний знак у вигляді класичної пачки "Біломору" з написом "Біломорканал". Однак наприкінці минулого року патентне відомство відмовило компанії в реєстрації такого знака, а 18 квітня 2012 року рішення Роспатенту підтвердила Колегія палати з патентних суперечок.

"Промбізнесгрупп" подала нову заявку в Роспатент 11 квітня за тими ж категоріями товарів — тютюн, курильні аксесуари, сірники. Проте всі написи на запропонованому до реєстрації товарному знаку є просто поєднання букв. Так, наприклад, назва каналу імені Москви на карті змінено на "лл. Лололо", а каналу "Волго-Дон" — на "Ололо-Лол".

  • 0
Добавлено: 20-04-2012, 13:49
0
236

Похожие публикации


Наверх