онлайн казино Украины

В’єтнам просить світ допомогти у боротьбі з невідомою хворобою

В’єтнам просить світ допомогти у боротьбі з невідомою хворобоюВ’єтнамські лікарі запросили міжнародних експертів, щоб встановити невідоме захворювання, від якого за рік загинули 19 людей в районі Бато в провінції Куангнгай. Відповідний запит направлений у Всесвітню організацію охорони здоров’я.

Найбільшу небезпеку ця інфекція становить для дітей і підлітків. Основні симптоми невідомого захворювання — висока температура, втрата апетиту, висипання на руках і ногах. Якщо не лікувати хворобу на ранній стадії, в майбутньому в інфікованого можуть з’явитися проблеми з печінкою і багатьма іншими внутрішніми органами.

Перший спалах загадкової шкірної інфекції почався у квітні 2011 року, але до жовтня кількість випадків зменшилася. Численні повідомлення про хворих знову з’явились на початку 2012 року.

Із того часу зареєстрували дев’ять летальних випадків, причому останній з них був зафіксований в понеділок — від інфекції помер 46-річний чоловік.

За різними даними, всього невідомою хворобою заразилися щонайменше 164 людини. На даний момент близько ста залишаються госпіталізованими, стан десяти з них оцінюється як критичний.

  • 0
Добавлено: 20-04-2012, 13:48
0
137

Похожие публикации


Наверх