онлайн казино Украины

Засуджені правоохоронці не куритимуть маріхуану

Засуджені правоохоронці не куритимуть маріхуануСпівробітники управління ДПтС України в Чернігівській області, Домницького виправного центру (№ 135) та співробітники УБОЗ УМВС України в Чернігівській області затримали засуджених установи, які проносили та розповсюджували на території установи наркотичні речовини. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.
Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області
Правоохоронці провели низку оперативних заходів, результатом яких стало викриття двох засуджених Домницького виправного центру (№ 135). Так, співробітники сектору оперативно-розшукової роботи управління під час огляду посилки, яка надійшла засудженому В. вилучили чотири паперові пачки по 50 гр кожна з подрібненою рослинною масою, замасковані під лікарські рослини «М`ята перцева», «Кропиви листя» та «Меліса трава». За попередніми даними, наркотичний засіб призначався для розповсюдження серед засуджених.
Також, під час проведення слідчих дій, а саме проведення обшуку, на спальному місці засудженого О. виявлено на вилучено 5 згортків паперу з речовиною рослинного походження зеленого кольору з характерним запахом рослини «коноплі».
Наразі розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». За збут чи передачу цих речовин в місця позбавлення волі передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Добавлено: 9-06-2015, 14:01
0
0

Похожие публикации


Наверх