онлайн казино Украины

Кого не пустили в Україну?

Кого не пустили в Україну?Через державний кордон минулої доби не пропущено 24 особи, з яких 18 – потенційні незаконні мігранти.
Повідомляє помічник начальника загону - начальник прес-служби, підполковник Олександр Дудко.
Серед не пропущених 5 громадян Росії, з яких один не зміг підтвердити мету свого перебування в Україні, а інші не мали відповідного фінансового забезпечення свого перебування в Україні.
До адміністративної відповідальності за порушення правил перебування іноземців та осіб без громадянства в Україні притягнуто 3 громадян, на яких накладено штраф на суму 1360 гривень.
Через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 10 тис. осіб та 2,3 тис. транспортних засобів, таким чином за добу зафіксовано збільшення пасажирського та транспортного потоків на 14% та 11% відповідно.
Протягом останньої доби обстановка на державному кордоні України в межах Чернігівщини залишалася стабільною та контрольованою. Державний кордон охороняється посилено, в пунктах пропуску через державний кордон здійснюється посилений прикордонний контроль.
Персоналом прикордонного загону забезпечено недоторканість державного кордону України, безперебійну роботу всіх пунктів пропуску та належну безпеку осіб, що перетинають державний кордон.

Добавлено: 27-12-2014, 10:06
0
0

Похожие публикации


Наверх