онлайн казино Украины

Луценка знову рятують від покарання

Луценка знову рятують від покаранняСьогодні о 10.00 годині ранку у залі судових засідань Менської ВК №91 відбудеться судове засідання у справі Ю.Луценка.
Суддя Менського районного суду О.Савченко слухатиме клопотання адвокатів О.Баганця, І.Фоміна та І.Балика в інтересах Ю.Луценка у порядку ст.539 КПК про звільнення екс-міністра від покарання за хворобою.
У свою чергу помічник голови ДПтСУ Ігор Андрушко запевнив, що керівництво Менської виправної колонії підготувало всі умови для проведення судового засідання у справі колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо його звільнення від покарання за хворобою.
Нагадаємо, що 27 лютого 2012 р. Печерський райсуд Києва засудив Луценка до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна (643 тис. грн компенсації МВС за завдані збитки), з позбавленням права обіймати керівні посади і рангу державного службовця.
Ю.Луценко був затриманий 26 грудня 2010 р. Генпрокуратура висунула йому обвинувачення в заволодінні державним майном в особливо великих розмірах і в перевищенні службових повноважень.

Добавлено: 24-12-2012, 10:45
0
0

Похожие публикации


Наверх