онлайн казино Украины

«Ніжинське лісове господарство» незаконно вирубувало дерева

«Ніжинське лісове господарство» незаконно вирубувало дереваПід час проведення планової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП “Ніжинське лісове господарство” (м. Ніжин) екологічна інспекція у Чернігівській області виявила порушення вимог ст. 19 Лісового кодексу України, п. 2 “Порядку спеціального використання лісових ресурсів” та п. 43 “Санітарних правил в лісах України”.

Про подію «Високий Вал» повідомив представник екологічної інспекції в Чернігівській області.

У результаті перевірки встановлено:

- у Вертіївському та Іржавському лісництвах ДП “Ніжинське лісове господарство” виявлені факти пошкодження дерев під час розробки лісосік не призначених в рубку ростучих дерев сосни до ступеня неприпинення росту.

- у Кобижчанському та Носівському лісництвах ДП “Ніжинське лісове господарство” виявлені факти пошкодження дерев під час розробки лісосік не призначених в рубку ростучих дерев та захаращення суміжних виділів порубковими рештками.

Складені польові перелікові відомості.

ДП “Ніжинське лісове господарство” пред’явлена претензія про відшкодування шкоди у сумі 8 026 грн., заподіяних державі порушенням природоохоронного законодавства внаслідок пошкодження дерев до ступеня припинення і неприпинення росту не призначених в рубку дерев.

Добавлено: 30-11-2012, 11:43
0
0

Похожие публикации


Наверх