онлайн казино Украины

Стелла Героїв Сталінграду в небезпеці

Стелла Героїв Сталінграду в небезпеціЗа висновком науково-дослідного інституту “Чернігівцивільпроектреконструкція» стелла, встановлена на честь Героїв Сталінграду перебуває в аварійному стані.

Що з нею робити - це питання хвилює настоятеля Храму Всіх Святих Чернігівських, на території якого наразі розташовується аварійна конструкція, отця Петра.

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

За його словами, релігійна громада готова на умовах співфінансування з містом привести до ладу площу Героїв Сталінграду.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Станіслав Віхров провів робочу зустріч щодо вирішення цього питання із головою міської ради ветеранів Іриною Четвертак та керівниками профільних структурних підрозділів

- Ми розуміємо й поважаємо позицію ветеранів війни та праці, для яких такі пам’ятні місця є священними. Навіть якщо існуючу стелу доведеться знести, то ми обов’язково встановимо достойний пам’ятний знак, при цьому врахуємо думки і пропозиції громадськості, - запевнив Віхров.

Управління архітектури та містобудування міської ради з залученням фахівців підготує ескіз майбутнього пам’ятного знака, який буде представлено на розсуд громадськості міста. Потім будуть визначені його вартість і джерела фінансування. Фактично ж роботи з заміни стели та благоустрою довколишньої території можуть розпочатися навесні наступного року.

Добавлено: 29-11-2012, 12:27
0
0

Похожие публикации


Наверх