онлайн казино Украины

Завджи відкриті та незаангажовані

Завджи відкриті та незаангажовані Міліція вкотре продемонструвала свою відкритість і незаангажованість, провівши спортивно-виховний захід для вихованців Чернігівського притулку для дітей «Надія» та технікуму легкої промисловості.

Про це повідомляє сайт чернігівської міліції КОП.

Підлітки відвідали з екскурсією Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернігівській області. Натомість шефи в погонах завжди раді приймати у себе таких гостей.

Захід відбувся з легкої руки начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю полковника міліції Олександра Силкіна. Керівник підкреслив важливу виховну роль таких заходів у становленні нової генерації українців, зокрема він зауважив, що вихованці притулку повинні відчувати свою потрібність суспільству, що вони такі ж повноцінні члени суспільства, як і інші діти.

Багато дітей, яких міліція забирає з вокзалів, вулиць і підвалів почасти навіть не їли досхочу, дехто тільки в притулку зміг виспатися в ліжку з чистим простирадлом в опалюваному приміщенні. Задача суспільства і міліції в тому числі - аби з цих маленьких українців виросли вчителі, лікарі, офіцери, і ні в якому разі не злочинці, щоб діти не лишилися наодинці зі своїми проблемами.

Очі дітей горіли від захвату, коли бійці спецпідрозділу «Сокіл» показували свою майстерність - спускалися по стіні будинку, звільняли заручників та затримували злочинців, демонстрували прийоми рукопашного бою. Дехто з хлопчаків одразу захотів у майбутньому стати таким же вправним і сильним. Одним словом, міліціонери ще раз засвідчили, що вони є в першу чергу професійними борцями зі злочинністю, готовими в любу годину дня і ночі прийти на допомогу.

Під час екскурсії підлітки ознайомилися з Управлінням по боротьбі з організованою злочинністю зсередини, на власні очі побачили в яких умовах працюють і тренуються працівники цього елітного підрозділу.

Бійці пояснили підліткам, що для цього треба не тільки мати добрі фізичні дані (відповідно не мати шкідливих звичок), а й освіту, тому дітям потрібно докорінним чином змінити своє відношення до навчання.

Діти мали нагоду потримати в руках справжню зброю та сфотографуватися з міліціонерами. Наприкінці зустрічі на дітей чекав ще один приємний сюрприз - солодкий стіл та подарунки, які вручив особисто начальник УБОЗу полковник міліції Олександр Силкін.

На прощання керівник сказав, що кожен в цьому житті може зробити помилку, але головне, щоб у дітей, які тільки починають своє доросле життя, був шанс ці помилки виправити. Міліція якраз на правах старшого товариша і помічника усіма можливими способами допомагає дітям розпочати це нове повноцінне життя.

Добавлено: 20-11-2012, 10:55
0
0

Похожие публикации


Наверх