онлайн казино Украины

Знищили 12 тонн м’яса

Знищили 12 тонн м’ясаСпівробітники відділу ветеринарної міліції спільно з іншими службами та відомствами протягом року здійснили понад 400 перевірок підконтрольних об'єктів.

Як результат - обмежено обіг близько 20 тонн сировини та продукції тваринного походження, на яку були відсутні документи про безпечність та якість.

12 тонн м'яса утилізовано, знищено чи направлено на промислову переробку.

Про це повідомляє сайт чернігівської міліції КОП.

Перевіряльники проінспектували 172 суб'єкти господарювання на ринках та інших закладах роздрібної торгівлі, 28 об'єктів, де здійснюється обіг ветеринарних препаратів та медикаментів, 77 складів та баз, 23 м'ясопереробні підприємства 51 інший об'єкт.

За результатами проведеної роботи працівники ветеринарної міліції склали майже півтисячі протоколів за недотримання вимог нормативно-правових актів - за статтею 107 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог), за розглядом яких накладено штрафів на суму більше 34 тисяч гривень. Для усунення виявлених недоліків та профілактики правопорушень вручено 184 приписи.

Працівники служби виїжджали в райони області для контролю за проведенням оздоровчих заходів, направлених на боротьбу з лейкозом тварин. Перевірено дотримання вимог відповідної інструкції в 43 присадибних господарствах приватного сектору, за виявлені порушення на 23 власників хворої на лейкоз худоби, що утримується понад двох років, складено протоколи про адміністративні правопорушення за ознаками статті 107 КУпАП та вручено приписи.

Для забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території області взято участь в семи засіданнях Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при обласній державній адміністрації з питань недопущення виникнення на території області африканської чуми свиней, а також профілактики та ліквідації лейкозу великої рогатої худоби. Робота в даному напрямку триває.

Добавлено: 15-11-2012, 10:30
0
0

Похожие публикации


Наверх