онлайн казино Украины

Поки міліція вибори оберігала…

Поки міліція вибори оберігала…Ні для кого не секрет, що в період проведення виборів до Верховної Ради України переважна більшість співробітників міліції області були залучені для забезпечення громадського порядку та реагування на можливі правопорушення в день голосування на Чернігівщині.

Про це повідомлялося і в засобах масової інформації.

Про це повідомляє сайт чернігівської міліції КОП.

Тож зайнятістю правоохоронців важливою державною справою і вирішив скористатися 47-річний житель Куликівки. У цей день браконьєр закинув у Десну п'ять 50-метрових сіток, а під вечір уже радів щедрому улову: десяткам щук, окунів, плотви та інших «полонених» представників водного плеса.

Та не довго довелося йому радіти: адже не відав, що правоохоронці добре знають і вміють професійно робити свою справу і в будень, і в свято. Тож близько вісімнадцятої години поблизу села Ковчин Куликівського району групою швидкого реагування місцевого райвідділу внутрішніх справ спільно зі співробітниками лінійного відділу міліції в річковому порту міста Чернігів та інспекції Чернігівдержрибохорони був затриманий, як мовиться, «на гарячому». У нього вилучено весь браконьєрський улов, а також знаряддя, які сприяли незаконному промислу: автомобіль «ЛуАЗ», усі п'ять 50-метрових сіток, гумовий човен. Збиток, завданий куликівським браконьєром природному середовищу, складає понад 12 тисяч гривень. Наразі вирішується питання про порушення проти нього кримінальної справи.

Добавлено: 30-10-2012, 11:47
0
0

Похожие публикации


Наверх