онлайн казино Украины

Державна охоронна служба – 60 років роботи

Державна охоронна служба – 60 років роботи60 років з дня створення Державної служби охорони виповнюється 29 жовтня, котра почала свою історію ще в 1952 році.

Про це повідомляє сайт чернігівської міліції КОП.

ДСО - це організація Міністерства внутрішніх справ України, яка надає послуги із захисту майнових інтересів і життя громадян, і є найміцнішою та найавторитетнішою охоронною структурою, котра, на відміну від інших охоронних фірм, в своїх лавах має офіцерський склад, найсучаснішу вогнепальну зброю, новітні засоби зв'язку та більше двохсот пультів централізованої охорони.

Днями на території Чернігівського міського парку культури та відпочинку служба охорони провела акцію з нагоди свого ювілею. Всіх бажаючих було ознайомлено з реагуванням системи безпеки. А з метою найширшого поширення інформації серед населення стосовно послуг, що надаються населенню, було розповсюджено рекламні листівки та сувенірну продукцію.

Сьогодні служба охорони надає такі послуги:

- охорону об'єктів різних форм власності (квартири, приватні будинки, магазини, банки, офіси) та іншого майна громадян за допомогою

пульту централізованого спостереження;

- фізичну охорону осіб та об'єктів;

- реагування озброєного наряду міліції на надходження сигналу «Тривога» з об'єктів, що охороняються;

- монтаж та повне обслуговування технічних засобів охоронної та пожежної сигналізації тощо.

Державна служба охорони надає послуги клієнтам з гарантією повної матеріальної відповідальності, співпрацюючи з українською охоронною страховою кампанією.

Добавлено: 24-10-2012, 12:25
0
0

Похожие публикации


Наверх