онлайн казино Украины

Мазурок був у дворі убитого охоронця Завадського

Мазурок був у дворі убитого охоронця ЗавадськогоЯрослав Мазурок теоретично міг спостерігати за підготовкою до похорону охоронця Олександра Завадського - у дворі його будинку підозрюваний купував молоко на наступний день після трагічних подій у гіпермаркеті.

Міліція продовжує пошуки підозрюваного в розстрілі охоронців в «Каравані». А родичі загиблих уважно стежать за розвитком подій. 5-річний син загиблого Олександра Завадського постійно згадує тата.

- Я відразу після похорону розповіла йому, що тата забрали ангели на небо, і тепер він за нами спостерігає. Він плакав, а тепер постійно говорить про батька: тут ми були з татом, в цю гру ми грали з татом. Ми дуже сумуємо, - говорить дружина загиблого Ольга.

У вівторок адвокат Людмили Мазурок, Лаврентій Кухайлешвілі, в ексклюзивному інтерв'ю «Сегодня» розповів, що Ярослав 27 вересня, на наступний день після стрілянини в ТРЦ, приїжджав за молоком до родички на лівий берег.

За фатальним збігом обставин підозрюваний приходив саме в той двір, де жив Олександр Завадський з родиною. Тут, на дитячому майданчику разів на тиждень тітка Людмили Мазурок торгує молоком і овочами.

- Я вранці сина в садок відводила, і знайома мені сказала, що це саме та жінка. Я часто її тут бачила, правда, ніколи в житті молока у неї не купувала, - розповідає Ольга.

Адвокат дружини Мазурка Лаврентій Кухайлешвілі, нагадаємо, заявив, що у версії міліції дуже багато нестиковок. Мовляв, обшук у квартирі Мазурка провели вже після оприлюднення міністром його прізвища в якості головного підозрюваного. А аналіз ДНК, за словами адвоката, робиться кілька тижнів, а не два дні. Саме по ньому міліція заявила, що на 99,9% стріляв у «Каравані» Мазурок.

За чутками, це викликало обурення в МВС. Джерело в силовій структурі говорить, що обшук проводили за кілька днів до оприлюднення.

- Що ми, ідіоти, доповідати міністрові без проведення таких дій, як обшук і аналізи, - емоційно вигукнули в МВС.

Спростовує джерело і твердження адвоката про швидкоплинному нібито аналізі ДНК за 1-2 дні. На це, на думку джерела, пішов тиждень, і результати експертизи точні на 99,9% - це був Мазурок. Пройшов також слух, який наше джерело не спростував, про декілька обшуків в Києві за останні дні (тобто не тільки в квартирі у Мазурка). Однак підозрюваний і раніше на волі.

Добавлено: 18-10-2012, 10:49
0
0

Похожие публикации


Наверх