онлайн казино Украины

Податківці накрили два цехи з переробки деревини

Податківці накрили два цехи з переробки деревиниПодатківці Чернігівщини припинили незаконну діяльність двох підпільних цехів з переробки деревини.

Під час перевірки встановили, що 55-річний мешканець одного із сіл Козелецького району переробляв деревину та виготовляв пиломатеріали, але не мав на це дозвільних документів, необхідних для такого виду господарської діяльності.

Повідомляє відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю податкової служби у Чернігівській області.

Чоловік реалізовував вироби на території Чернігівської області.

За результатами перевірки з незаконного обігу вилучено стрічкову пилораму, два деревообробних верстати, 25 кубометрів сосни та інші пиломатеріали на загальну суму 88 тис. грн. Перевірка триває.

У сусідньому селі 46-річний мешканець також без відповідних дозвільних документів займався переробкою деревини та виготовляв піддони. Продавав їх на Чернігівщині та в Києві.

Під час огляду приміщення, де здійснювалася незаконна діяльність, вилучено стрічкову пилораму, два деревообробних верстати, 12,5 кубометрів кругляку деревини тополі, інші пиломатеріали та 250 піддонів. Всього вилучено обладнання, сировини та готової продукції на загальну суму 94 тис. грн.

Добавлено: 16-10-2012, 12:13
0
0

Похожие публикации


Наверх