онлайн казино Украины

Масовий психоз не вщухає – скрізь бачать вбивцю з «Каравану»

Масовий психоз не вщухає – скрізь бачать вбивцю з «Каравану»Пройшов рівно тиждень зі страшної трагедії в «Каравані», коли невідомий розстріляв трьох охоронців, а четвертого важко поранив, а в Києві не вщухає психоз - вбивцю з «Каравану» бачать скрізь: серед сусідів, у магазинах, метро, на вулиці.

Міліція перешерстила все місто - поки безрезультатно.

Але дзвінки продовжують надходити, в тому числі і в редакцію.

Ловили НА ОСТРОВІ.Анонімний дзвінок до редакції - і ось у нас вже є «зачіпка: стрілець з« Каравану », за словами нашого співрозмовника, засвітився взимку під час конфлікту поряд з рестораном біля Московського мосту. Він нібито навіть погрожував зброєю і хотів підпалити заклад. «Місцеві казали, що він живе на острові навпроти ресторану, там є дачі, а дістатися туди можна тільки на човні. Це точно він », - розповів свідок.

Ми передаємо дані в міліцію - і в бій. Хто б міг уявити, що на острові посеред Дніпра, поряд із Московським мостом, кипить життя - берег обліпили будиночки. Перше, що спадає на думку - тут непогане місце для укриття. Дістатися можна тільки плавом, так що оточити непомітно не вийде, а втекти на човні можна в будь-який момент в будь-яку сторону. Охоронці ресторану на згадку про конфлікт реагують трохи дивно, начебто і заперечують, але якось непереконливо. Але запевняють, дивлячись на фото: стрілка з «Каравану» вони тут не бачили. Інші підтверджують. «Так у нас всі про цю історію в« Каравані »чули. Але це не наш. Таких п ... в ми б прикривати не стали, самі б розстріляли виродка, - говорить остров'янка Тетяна. - Якби його бачили на острові, одразу повідомили б в міліцію. Тим більше 100 тисяч пообіцяли. Ми б здали його за п'ять ». Про конфлікт в ресторані місцеві чули. «У нас на острові живе відставний генерал, його у нас Лордом називають. Так от там чи то його син буянін, чи то гість якийсь », - говорить один з місцевих. Правда, отямившись, раптом відмовляється від своїх слів: «Чого ви мене на слові ловите, не знаю я нічого».

Ловили У СЕЛІ. Ще дзвінок до редакції - чоловік сказав, що вбивця - його односельчанин. Він клявся, мовляв, боюся, вам скажу, але з міліцією нікуди не поїду. Через 10 хвилин вже спілкуємося з карним розшуком. «Мужик адекватний? Що про підозрюваного сказав? »- Розпитує міліціонер. «Адекватний. Підозрюваний хороший, добрий, ввічливий, живе з батьками, дружиною та донькою в приватному будинку під Києвом ».

Їдемо на затримання: три легковики з оперативниками та мікроавтобус з «Беркутом» - мужики, озброєні до зубів, метра під два ростом, по метру в ширину плечі і з виразом «всіх порвемо» на обличчях. У машині, крім нас, Олексій з карного розшуку та досвідчений профі Борисич. Олексій поспішає, сигналить, підрізає, матюкає комунальників, які малюють зебру на Окружній. «Льоша, не поспішай, у нас же повний багажник заліза, - просить Борисича. У нього в руках розпечений телефон, він дзвонить, йому дзвонять. На під'їзді до села до нас приєднується ще місцева міліція. Вперед! Як виявилося - в сільраду.

Голова сільради згадує: «Так люди вже говорять про це. Це ж наш Капелька, він копає колодязі, зараз я його покличу ». Капелька, нічого не підозрюючи, приїжджає на мікроавтобусі до сільради ... За три хвилини до цього всі наші стрибають по машинам, закривають двері і не дихають, щоб не злякати. Схожий, як схожий, навіть штани такі ж! «Дуже схожий, але все занадто просто!» - Вимовляє Олексій. Вирішальні 20 хвилин, жарко, хвилююче, барабанний дріб ... Мимо! Руки Крапельки виявилися грубими і з мозолями, а у стрільця з «Каравану» вони «не робочі». Та й вираз обличчя у хлопця добродушне, особливо, коли посміхається. Бронежилети знімаються, зброя - на полицю, всі сміються і одночасно засмучені. Вираз на обличчях беркутівців змінюється на «всіх порвемо, але потім». Виходить і наш «підозрюваний», Віталік. Посмішка до вух.

«Хлопці, Це шо, вас всих сюди пригнали заради мене? Та ві ж би мене весь паркан знесли! А я його тількі поставив! »Йому вручають статтю з фото злочинця (він нічого не знав, паркан свій фарбував), фоткають на мобільні. Прощаючись, міліціонери кажуть: «Потрібно буде допомогти картоплю викопати, ми тобі зателефонуємо». Пошуки тривають.

Викликають у магазини і метро. З моменту вбивства до міліції звернулося більше 30 осіб, які «пізнали» вбивцю з «Каравану». «Бувало, що в метро люди нібито впізнавали стрілка. Часто дзвонили в міліцію з супермаркетів і просили приїхати. Говорили, що той, кого шукає вся Україна, їхній сусід. Перевіряємо, але він навіть близько не схожий. Але ми все одно вдячні людям за допомогу », - розповідає джерело в карному розшуку. За його словами, кияни вже вказували на 4 студентів, був серед «підозрюваних» юрист, а також кілька безробітних.

Добавлено: 5-10-2012, 12:57
0
0

Похожие публикации


Наверх