онлайн казино Украины

Вогонь забрав життя 2 чоловік

Вогонь забрав життя 2 чоловікПротягом доби зареєстровано 5 пожеж в житловому секторі. Загинуло 2 людини та 1 врятовано.

Про це повідомляє прес-служба територіального управління МНС України у Чернігівській області.

О 8 год. 30 хв. сталася пожежа житлового будинку у м. Новгород-Сіверський. Вогнем пошкоджено стіна на площі 1,5 кв.м та майно. Причина - порушення правил експлуатації електропобутових приладів. На місці пожежі виявлено тіло господаря.

Горів житловий будинок о 08 год. 40 хв. у с. Задеріївка, Ріпкинський р-н. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни. Причина - коротке замикання електромережі.

Вогонь палав о 15 год. 08 хв. у безгосподарчої будівлі у с. Тур'я, Щорського р-ну. Знищено перекриття, пошкоджено стіни. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Майже опівночі сталася пожежа господарчої будівлі, яка належить мешканцям прилеглого житлового будинку у м. Мена. Пожежа виникла в приміщенні, що належить гр. Т. Вогнем знищено покрівлю на площі 20 кв.м., частково знищено та пошкоджено майно сусідніх господарських приміщень. Власники, причина та збитки встановлюються.

Горів житловий будинок о 3 год. 50 хв. у м. Чернігів. Вогнем пошкоджено диван та підлогу на площі 2 кв.м. Причина - необережність під час куріння господаря. Збитки встановлюються. На місці пожежі виявлено тіло господаря.

Добавлено: 14-09-2012, 10:15
0
0

Похожие публикации


Наверх