онлайн казино Украины

Померла. Так і не прокинувшись…

Померла. Так і не прокинувшись…«Синдром раптової смерті» - так написано в довідці про причину смерті шестимісячної Люби Білик з Алексеевщини. Козелецького району. Дівчинка, яка народилася 8 січня цього року у 23-річної матері-одиначки Наталії Білик, була другою дитиною в сім'ї.

Наталя вийшла заміж коли їй не було й 20 років. Народила сина. Але щастя тривало недовго, чоловік покинув її з маленькою дитиною на руках і поїхав кудись у пошуках кращої долі. Наталія доглядала за дитиною, от тільки одна біда - вона молода і їй хотілося погуляти, тому іноді залишала малюка на батька з матір'ю. Через три з половиною роки народила доньку. Але продовжувала вести звичний спосіб життя. З-за цього у Наталії були проблеми.

- До неї постійно наведивалісь работнікі з соціальної служби, - каже сільський голова Алексеевщіни Олександр Стельмах. - Траплялося, що Любу забирали в лікарню - у неї були попрілості. Дитину лікували, а з Наталією проводили профілактичні бесіди. Але в селі не вважають, що вона була зовсім поганою матір'ю. А 3 вересня дівчинку забрала «швидка». Що сталося - не знаю. Батько Наталії 4 вересня приніс в сільраду довідку про смерть внучки, в якій написано - «синдром раптової смерті». Точну причину смерті лікарі поки не встановили, хоча взяли тканини дівчинки на дослідження. А розтин показав, що шлунок Люби був повний, тобто вона не голодувала.

Наталія сказала лікарям, що близько чотирьох годин дня погодувала дочку і поклала спати. А вже в п'ять помітила, що шкіра у дитини якась бліда, і викликала «швидку». На жаль, маленьку Любу врятувати не вдалося - вона померла через півтори години по дорозі в лікарню. Так і не прокинувшись.

Добавлено: 11-09-2012, 11:29
0
0

Похожие публикации


Наверх