онлайн казино Украины

Знищили гранати від вепрів-саперів!

Знищили гранати від вепрів-саперів!Знайдені гранати, вириті дикими кабанами і помічені грибниками, а також авіаційну бомбу знищили на Чернігівщині.

Про це «Високому Валу» повідомив представник територіального управління Міністерства з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

За його словами 5 вересня група піротехнічних робіт територіального управління МНС України у Чернігівській області о 10 год. 00 хв. знищила 3 ручні гранати РГД-33, які були виявлені 4 вересня в лісовому масиві біля с. Козари, Носівського району.

Також сапери МНС підірвали і виявлену на прилеглій території авіаційну бомбу ФАБ-50.

А о 14 год. 00 хв. сапери знищили і мінометну міну калібру 50 мм, яку було виявлено 4 вересня в с. Журавка, Варвинського району.

Всі боєприпаси і бомба часів Великої Вітчизняної війни

Як повідомляв "Високий Вал", грибники знайшли три ручні гранати РГД-33 часів Великої Вітчизняної війни у лісовому масиві біля с. Козари. Ці небезпечні предмети люди виявили на місці, де дикі свині розрили землю, щоб поласували дарами лісу.

Таке повідомлення надійшло від від працівників Іржавецького лісництва 4 вересня об 11:40 до служби цивільного захисту Територіального управління МНС у Носівському районі Чернігівської області.

На місце події прибула група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС. Після обстеження території, фахівці виявили додатково авіаційну бомбу ФАБ-50. Вибухонебезпечні предмети вивезені у безпечне місце та 05 вересня знищені.

Добавлено: 6-09-2012, 12:23
0
0

Похожие публикации


Наверх