онлайн казино Украины

Горить трава та хати. Люди, обережно!!!

Горить трава та хати. Люди, обережно!!!Протягом доби зареєстровано 17 пожеж, з яких 1 - на об'єкті, 7 - в житловому секторі, 1 - на транспорті, 5 - сухої трави, 1 пожежа в лісі та 2 інші. Врятовано 1 людину.

Про це повідомляє прес-служба територіального управління МНС України у Чернігівській області.

1. Пожежа на об'єкті

О 10 год. 56 хв. на території ВАТ "Ніжинська меблева фабрика"(голова правління - Копиця Т.Г.) сталася пожежа неексплуатуємої будівлі лакувального цеху (м. Ніжин). Вогнем пошкоджено металеву конструкцію на площі 4 кв. м. Причина - порушення правил пожежної безпеки при проведенні зварювальних робіт. Збитку не нанесено. Врятовано матеріальних цінностей на суму 14 000 грн.

2. Пожежа сміття

На відкритій території Пакульської сільради о 12 год. 50 хв.(с. Пакуль, Чернігівський район) горіло сміття на площі 0,03 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

О 17 год. 25 хв. Горіло сміття на площі 0,002 га о 17 год. 25 хв. у м. Чернігів. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

3. Пожежа в житловому секторі

У господарстві 56-річної Хромової М.О. о другій дня (с. Неданчичі, Ріпкинський район )сталася пожежа господарчої будівлі (5х10 м, стіни дерев'яні, покрівля з соломи) та будинку (7х11 м, стіни цегляні, покрівля металева). Вогнем знищено господарчу будівлю та покрівлю будинку по всій площі, пошкоджено стіни. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 15 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

О 17 год. 32 хв. сталася пожежа двох господарчих будівель загального користування (6х25 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна) у м. Чернігів. Вогнем пошкоджено покрівлі господарчих будівель на площі 140 кв. м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Власники та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

Вже через три хвилини горіло в квартирі двохповерхового житлового будинку у Чернігові. Власник – 25-річний Крамаренко І.В. Вогнем пошкоджено постільні речі. Причина - необережне поводження з вогнем гр. Крамаренка О.В. Збитку не нанесено. Врятовали чоловіка та матеріальних цінностей на суму 5 000 грн.

О 19 год. 05 хв. сталася пожежа в квартирі 6-ти квартирного житлового будинку, що у м. Бахмач. Власник - Топчій В.В. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 0,5 кв. м. Причина - коротке замикання електромережі. Збиток - 1 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

О 21 год. 45 хв. в господарстві 31-річного Кислого В.В. горіла солома (с. Березне, Менський район). Вогнем знищено 2 тонни грубих кормів. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 700 грн. Підрозділи МНС на гасіння пожежі не залучались.

О першій ночі сталася пожежа в дев'ятиповерховому житловому будинку у м. Чернігів. Вогнем пошкоджено мережі кабельного телебачення. Ймовірна причина - підпал. Збиток встановлюється.

Через годину в господарстві 55-річного Манойленко Н.П. сталася пожежа нежитлового будинку (5х8 м стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено будинок у с. Ленінівка, Менського р-ну. Ймовірна причина - підпал. Збитки встановлюються. Підрозділи МНС на гасіння пожежі не залучалися.

4. Пожежа сухої трави

Майже о четвертій годині дня на відкритій території у с. Фастовці, Бахмацького району сталася пожежа сухої трави на площі 0,5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

О 16 год. 34 хв. на відкритій території біля м. Остер, Козелецького району горіла суха трава на площі 2 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

Через 20 хвилин зайнялася трава на площі 0,01 га у с. Браниця, Бобровицького р-ну. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

О п’ятій на відкритій території біля с. Грицівка, Талалаївського р-ну сталася пожежа сухої трави на площі 1,5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

О 18 год. 05 хв. на відкритій території смт Куликівка сталася пожежа сухої трави на площі 0,12 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

5. Пожежа в лісі

О 16 год. 26 хв. на території Задеснянського лісництва ДП "Новгород-Сіверське лісове господарство" сталася пожежа соснової культури та настилу на площі 0,7 га. Горіло в лісі біля с. Бірине, Новгород-Сіверського району. Причина та збитки встановлюються.

6. Пожежа на транспорті

О 03 год. 31 хв. у м. Чернігів горів автомобіль "Мерседес Бенц", 2000 року випуску. Власник 28-річний Асатрян А.Л. Вогнем пошкоджено салон автомобіля Ймовірна причина - підпал. Збитки встановлюються.

Добавлено: 8-08-2012, 11:59
0
0

Похожие публикации


Наверх