онлайн казино Украины

Вирок митникам

Вирок митникамНабув чинності вирок Чернігівського районного суду за кримінальною справою, порушеною обласною прокуратурою за матеріалами Управління СБ України в Чернігівській області стосовно працівника митниці, який вимагав та отримав хабара.
Встановлено, що інспектор митного органу, зловживаючи службовим становищем, вимагав 2,5 тисячі доларів США від громадянина Російської Федерації, який порушив митні правила під час перетину українського кордону.
У березні ц.р. співробітники СБУ затримали посередника «на гарячому» під час одержання ним усієї суми хабара. Того ж дня в місті було затримано працівника митниці.
Розглянувши матеріали кримінальної справи, суд визнав зловмисника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара службовою особою, поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з іспитовим строком два роки.

Шановні громадяни! Нагадуємо, що в Управлінні діє "телефон довіри" — 676-208, за яким жителі Чернігівщини мають можливість повідомити про факти вимагання коштів та інші корупційні діяння посадових осіб. Інформація, яка надійде за цим номером, обов’язково буде перевірена. За результатами перевірки відповідно до чинного законодавства будуть прийняті відповідні рішення.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області

Добавлено: 9-07-2012, 15:39
0
0

Похожие публикации


Наверх