онлайн казино Украины

Міліція радилась з ветеранами

Міліція радилась з ветеранамиВін ознайомив присутніх з роботою, яка проводиться в Управлінні на підтримку ветеранів міліції та щодо використання їхнього багатого практичного досвіду.

На засіданні Рада Асоціації ветеранів МВС України розглянула напрацювання та підсумки роботи організації щодо виконання статутних вимог з питань соціального захисту ветеранів органів внутрішніх справ та їх участі у вихованні молодих працівників міліції.

З основною доповіддю порядку денного виступив голова обласної організації ветеранів органів внутрішніх справ Павло Скнар. Він детально розповів про результати роботи ветеранського підрозділу, який він очолює за напрямками діяльності. До них належать забезпечення соціального та правового захисту ветеранів та пенсіонерів МВС, покращення умов їх життя, медичного та іншого обслуговування, залучення членів організації до участі в патріотичному вихованні молоді.

Також виступив перед ветеранами начальник управління кадрового забезпечення УМВС області полковник міліції Юрій Лихошерст.

Були обговорені деякі питання пенсійного забезпечення пенсіонерів органів внутрішніх справ та стан медичного обслуговування пенсіонерів та ветеранів ОВС. Начальник відділу медичного забезпечення УМВС області Алла Галеєва запевнила присутніх, що ветерани й надалі отримуватимуть медичну допомогу в повному обсязі.

Неабияке пожвавлення викликало обговорення підготовки матеріалів для проведення перерахунку пенсій, консультувала з цього приводу начальник сектору забезпечення соціальних виплат відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку УМВС області Оксана Столяренко.

Також на засіданні виступили депутат Чернігівської обласної ради, колишній начальник міліції Чернігівщини Василь Куліда, керівники первинних ветеранських організацій апарату УМВС в області. Плідне спілкування колег-однодумців, спільне обговорення проблем та обмін досвідом завершилися прийняттям відповідного рішення.

Похожие публикации


Наверх