онлайн казино Украины

Українцям підготували високі штрафи за нецензурну лексику

Українцям підготували високі штрафи за нецензурну лексикуЛюбителів міцного слівця в Україні будуть виправляти високими штрафами - від 510 до 850 грн. Відповідну зміну до адмінкодексу запропонували внести депутатам Верховної Ради.

Документ, зокрема, викликаний необхідністю захисту громадян від нецензурної лайки в громадських місцях.

«За останні роки в суспільстві все більш посилюється використання нецензурної лексики і лайки в громадських місцях. Існуюча відповідальність за подібні дії не є суттєвою загрозою для порушників і не сприяє їх виправленню, тому введення більшої відповідальності за дрібне хуліганство стане дієвою формою боротьби з правопорушниками », - йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.

Зокрема, дрібне хуліганство (нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння, порушення громадського порядку і спокій громадян) обійдеться правопорушнику в 30-50 неоподатковуваних мінімумів (зараз 3-7). Також хулігана можуть перевиховувати громадськими роботами на строк від 40 до 60 годин, або виправними роботами на строк від одного до двох місяців з відрахуванням 20% заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Так що якщо вам невистачає часу, або ви не можете встежити за своєю дитиною то схоже вам краще нанять няню для того щоб сусідські діти, або діти в дитячому саду не нагородили вашу дитину зайвими словами з лексикону.

Прийняття даного закону, на думку автора документа депутата від КПУ Олександра Зубчевського, підвищить рівень спілкування громадян, наповнити бюджет за рахунок штрафів, а також сприятиме захисту громадян від нецензурної лайки і неспокійних сусідів.

Добавлено: 30-09-2013, 19:22
0
0

Похожие публикации


Наверх