онлайн казино Украины

Вчимося відрізняти якісну меблі від підробок

Вчимося відрізняти якісну меблі від підробокУкраїнські меблі і раніше здається спрощеною версією італійських та іспанських моделей. " Відсутність хорошої дизайнерської школи тягне за собою відставання нашого ринку від європейського як мінімум на два роки. Кожна компанія довго ростить своїх фахівців , які навчаються в основному на меблевих виставках в Мілані , Кельні і Франкфурті . На навчання і набуття досвіду йде час і гроші , а поки виробникам доводиться пропонувати ринку той стиль , який на Заході експлуатується вже декількох років " , - говорить Андрій медоварів . Наприклад , тільки зараз український ринок підходить до моди на стилі хай- тек і техно , з використанням всіляких форм перфорованого металу , пластику , гнутого скла , металевих опор для столів , тоді як у Європі дизайнерські розробки в цих напрямках з'явилися ще два роки тому.

Хоча більшість виробників регулярно оновлює асортимент , істотних змін в дизайні не відбувається. Це пояснюється тим , що меблі випускається з ідентичних матеріалів , з використанням однакової фурнітури і колірної гами , що закуповуються у одних і тих же іноземних постачальників . Виробники, що працюють у високому і середньому ціновому сегменті , застосовують німецькі , австрійські та італійські матеріали , а для виробництва меблів у дешевому сегменті купуються польські та китайські комплектуючі . Використовувати фурнітуру українського виробництва меблеві компанії не хочуть , оскільки її вартість не відповідає якості товару. Виробникам меблів простіше і дешевше ( навіть з урахуванням митних та транспортувальних витрат) привезти дві товарні одиниці за кордону за ціною одного українського вироби .

Іноземні меблеві компанії, що працюють на українському ринку , користуються послугами західних дизайнерів , що дозволяє уникнути проблем українських виробників. Наприклад , литовська компанія Narbutas & Ko , крім власних авторських розробок , періодично робить замовлення відомим італійським дизайнерам Roberto Lucci і Paolo Orlandini , чиї імена давно стали на світовому ринку брендом.

Реально українські меблевики можуть конкурувати з імпортом тільки в обслуговуванні та оперативності . Сьогодні покупці стали вимогливішими до супутнього сервісу, і їх не влаштовує очікування обраних меблів понад три тижні з моменту замовлення . Українські компанії намагаються скоротити термін доставки готових меблів до двох тижнів , тоді як на виготовлення і доставку імпортних меблів йде не один місяць. " Сьогодні українські виробники, що працюють в середньому ціновому сегменті , можуть конкурувати з імпортом за рахунок термінів постачання. Однак що стосується високого цінового сегмента , то тут все залежить від уподобань клієнтів : якщо клієнт орієнтований на ім'я компанії , то висока ціна і великий термін поставки перешкодою до покупки не стануть " , - вважає менеджер відділу підтримки продажів компанії Narbutas & Ko Катерина Соколова.

Крім цього , більшість українських меблевих компаній пропонують комплексне рішення дизайну приміщення: від підбору кольору стін до розстановки меблів. Раніше при оформленні офісу покупець працював як мінімум з п'ятьма підрядниками , тепер виробники відстежують інформацію про купівлю або оренду приміщення , щоб оперативно запропонувати свої послуги з оформлення нового офісу. Для збору такої інформації меблевики створюють цілі спеціалізовані відділи.

Але все ж якщо ві вирішили придбати дорогі меблі і хочете придбати довговічну і якісну продукцію то можете звернутися в washdom.com.ua, де дорогая мебель, але її якість говорить сама за себе і ви точно не будете розчаровані в здійсненому виборі.

Добавлено: 24-09-2013, 12:03
0
0

Похожие публикации


Наверх