онлайн казино Украины

У Чернігові - нова "ковбасна" революція. Замість ковбаси - списки виборців?

У Чернігові - нова "ковбасна" революція. Замість ковбаси - списки виборців?16 липня, близько 20 години, на вулиці Рокосовського(біля магазину Екомаркет), кандидат в народні депутати України Геннадій Корбан, разом зі своєю командою заблокував автомобіль, у якому за його інформацією перебувають скупники голосів.

За словами Корбана, в автомобілі(Toyota Camry, AA7111OM) перебувають представники виборчого штабу Сергія Березенка, котрі займаються скупкою голосів під виглядом підписання соціальних угод.
Автобуси, в яких ніби то і відбувалась скупка і підписання угод, з місця події поїхали.
Дві особи зачинились в автомобілі і відмовляються вийти назовні.


На місце події було викликано представників міліції, зокрема присутній новий начальник Чернігівського міського відділку міліції Антон Шевцов.
Геннадій Корбан попросив правоохоронців відчинити заблокований автомобіль, втім, за словами міліціянтів, вони не мають відповідних повноважень. Корбан стверджує, що в автомобілі є також зброя.
На місце події прибули представники Самооборони Майдану, що здійснюють охорону заходів Сергія Березенка, народний депутат від БПП Олександр Грановський, а також адвокат заблокованих в автомобілі – Тарас Пошеванюк.
21:45 Правоохоронці прийняли заяву від Геннадія Корбана, в якій він повідомляє, що в автомобілі знаходиться: зброя,вибухівка та соціальні угоди.

Фото Jackson Jeksonovich
21:55 Міліція обнесла автомобіль стрічкою. На місце події прибув скандальний активіст Андрій Глаба.

22:00 Начальник Чернігвського міського відділку міліції Антон Шевцов телефоном наказав підняти весь особистий склад міліції і направити на місце події.
22:20 На місце події чекають прибуття вибухотехників. Натовп скандує "Корбана - геть!"
22:30 Андрій Глаба провокує конфлікт з міліцією.
22:45 Невідомі спровокували штовханину, проте міліція заспокоїла зачинщиків. На місце події прибули сапери.

22:55 Зібралося не менше 500 чоловік. Частина натовпу скандує "Геть Корбана", інша "Відкрий машину". За інформацією ПіК, чернівських спортсменів обдзвонюють, і запрошують взяти участь у даних подіях, пропонуючи їм по 150 гривень. Яка саме з сторін конфлікту запрошує, наразі встановити не вдалося, повідомляє ПіК.

На 23-тю годину міліція констатувала наявність 1500 людей на місці події.
Svetlana Kryukova: Начальник міського управління місцевої міліції (в сорочці), стоїть, чекає когось, каже, що не може розкрити машину, тому що закрилися зсередини. Кількість людей навколо доходить до 2 тис. Міліція фактично охороняє машину.


Корбан чергує біля машини
22:35 Надійшла неперевірена інформація, що всередині машини не лише рвали якісь папери, а і їли.

Svetlana Kryukova: 23:55 На місці події - уся міліція області.

0:00 - Приїхав голова облради Звєрєв. Кажуть, скоро буде Куліч.
Наталия Быховец 0:21 Заступник начальника Чернігівського міськвідділу міліції повідомив, що міліція готує документ до суду, щоб він дав дозвіл відкрити автомобіль. Підполковник пропонує залишити декілька людей від Корбана і Березенка до ранку і після рішення суду відкрити машину. Натовп скандує «Ганьба!»

- людей вивели з машині і без обшуку доправили у Чернігівський міськвідділ міліції. Машину, в якій присутні попбачили рваний папір і чохли від зброї, опечатали до ранку до відповідного рішення суду і залишили під охороною на вулиці Рокоссовського. Вулицю наразі перекрито.
За даними народного депутата Філатова, один із затриманих - нібито киянин Салдерєєв Рустам Абдулкерімович, 1984-го року народження, киянин, розлучений. Також він повідомив, що з Одеси до Чернігова їдуть близько 500 "спортсменів".

Добавлено: 17-07-2015, 10:16
0
0

Похожие публикации


Наверх