онлайн казино Украины

Михайло Барбарич – кандидат-економіст, якому «накипіло»

Михайло Барбарич – кандидат-економіст, якому «накипіло»Спілкування з кандидатом у народні депутати по мажоритарному округу 205 Михайлом Барбаричем, який презентував себе як аналітика міжнародних фінансових ринків, відбулося сьогодні у дискусійному клубі «Експертна думка».
Кандидат розповів, що три роки тому створив громадську організацію і займається благодійністю. Починав з допомоги хворих на ДЦП дітям. Вважає, що слово «кандидат» наразі дискредитоване.
Про наміри на виборах

Михайло Барбарич зауважив, що з 2008-го року є підприємцем, торгує цінними паперами, не є технічним кандидатом і проводить кампанію за свої. Він вирішив стати кандидатом, коли зрозумів, що має шанси. Проте після початку виборчих перегонів він зрозумів, що це вже принципово інша кампанія.
- Якщо раніше з посвідченням кандидата можна було вирішувати багато питань на користь людей, то зараз слово «кандидат» викликає лише посмішку, - сказав він.

Кандидат зазначив, що не має наміру брати участь у виборах, але і не має наміру зніматися, адже газети і листівки вже надруковані.
Приїжджі кандидати, за словами Барбарича, не мають морального права на те, що вони виробляють.
- Тартак – це добре. Але давайте звертати увагу на програми. Давайте не повторювати помилок. Ярославський у нас вже був, - сказав Барбарич.
Микола Звєрєв – приклад, як не треба робити

Михайло Барбарич гостро розкритикував кампанію голови облради Звєрєва, який побудував свою кампанію на протиставлені себе приїжджим кандидатам, хоча сам зсередини знає проблеми області.

- Ця людина є поважною людиною, головою обласної ради. До нього звертається багато людей, проблеми області він знає зсередини. Він повинен запропонувати людям конструктив і програму дій. Натомість він витрачає кошти на дорогу чорнухв, - звернув увагу присутніх Михайло Барбарич.
Кандидат додає, що діяльність Звєрєва «явно спрямована проти одного з опонентів, він нічого не пропонує для розвитку регіону, а просто відпрацьовує тему»:
- Одразу після Майдану на новій посаді він обіцяв почистити апарат облради, а замом і досі працює Мельчук. Невже теж за гроші? Жодним чином не вирішується ситуація з регіональним ландшафтним парком "Ялівщина". Не дивлячись на гучні обіцянки, землі стає все менше, а керує парком київський варяг. На посаді голови облради він тільки обіцяє.
Основне у програмі кандидата
Михайло Барбарич закцентував увагу на своїй програмі. Її основою є створення робочих місць.
Базою для нових робочих місць, на переконання Барбарича, є Чернігівський технологічний університет, який випускає значну кількість ІТ-спеціалістів.
Михайло вважає, що політична воля дозволить створити умови для цих фахівців і міжнародних компаній, щоб вони працювали саме в Чернігові і нікуди звідси не їхали.
Другий напрямок – технологічний парк як група підприємств за напрямками. Наприклад, підприємства деревообробної галузі можуть отримати ділянки, створити потужності, робочі місця і працювати на місцевий бюджет.
Проблема ж наших політиків і місцевої влади у цих питаннях – обіцяти і нічого не робити.
Про електротранспорт

- Давайте думати глобальніше, ніж проїзд по 2,50. Якщо ми будемо розвивати приватний транспорт, чи виживе тролейбусне управління? Ми маємо розвивати комунальний транспорт. Це теж питання політичної волі, - сказав Михайло Барбарич.
Він акцентував, що ми можемо отримати від міст-побратимів тролейбуси, які б обслуговували чернігівців. Незахищені верстви мають користуватися ним безкоштовно, а стати конкурентоспроможним він повинен за рахунок підвищення популярності і зменшення інтервалу руху. Таким чином популяризація транспорту дозволить йому виживати і розвиватися.
Про енергозбереження
- Більше половини спожитої енергії йде на вулицю. Ми платимо за обігрівання повітря. Який вихід? Вхід у місто енергосервісних компаній, - вважає Барбарич.
На його думку, енергосервісні компанії зможуть побудувати діалог з жителями будинків і взяти їх на обслуговування. При цьому ті жителі, які зробили індивідуальне утеплення, нічого не втратять. У свою чергу ефективні компанії отримають кошти за роботу і повернуть будинки на баланс міста чи об’єднань співвласників.

Як припинити клоунаду?
Михайло Барбарич переконаний, що для цього потрібно об’єднатися і висунути того єдиного і найкращого кандидата, на якого заслуговує місто.
- Я особисто готовий підтримати достойного. Давайте організуємо круглий стіл, об’єднаємо зусилля проти того фінансового ресурсу, яке зайшло у місто, - запропонував кандидат.

Добавлено: 10-07-2015, 09:35
0
0

Похожие публикации


Наверх