онлайн казино Украины

Микола Миргородський: про півтора місяці на посаді першого заступника міського голови Чернігова

Микола Миргородський: про півтора місяці на посаді першого заступника міського голови ЧерніговаНа останньому засіданні сесії Чернігівської міськради обранець від депутатської групи «Рідне місто» Василь Білогура у своєму виступі засумнівався у меті та завданнях роботи першого заступника міського голови Миколи Миргородського.
Зокрема, Василь Білогура вимагав від нього звіту за півроку діяльності на посаді. Зазначимо, це вже не перший випад від помічника народного депутата Владислава Атрошенка на адресу Миколи Миргородського.
Із запитанням, яке так хвилювало Василя Білогуру ми звернулися до Миколи Миргородського.
Свою відповідь він розпочав із математичного «лікнепу» та повідомив, що працює на посаді всього лише півтора місяці, а не півроку, як привиділося Василю Білогурі.
По-друге, про результати своєї роботи він готовий звітувати. Аби знати проблеми, які хвилюють жителів Чернігова Микола Миргородський почав із проведення громадських приймалень людей. Всього за півтора місяці відбулося 38 таких зустрічей.
Про ЖКХ
Звісно, найбільше чернігівців хвилюють питання житлово-комунального господарства. Приміром, у жителів будинків по вулиці Кропивницького значні проблеми із постачанням питної води. Старий тимчасовий водопровід замулився, вода там, по суті, технічна.
За сприяння першого заступника міського голови проводяться роботи по заміні водопроводу. Також на вулиці Кропивницького встановлений дитячий майданчик: малечі там багато, а от обладнаного місця для активних ігор до сих пір не було.
Також вирішується питання про прокладання по Кропивницького автобусного маршруту, аби людям не треба було іти більше 1 кілометра до найближчої зупинки.
Про енергозбереження
За активної участі Миколи Миргородського у Чернігові реалізується проект із утеплення шкіл спільно з корпорацією НЕФКО. На першому етапі співробітництва на кредитні кошти планується замінити вікна і двері на пластикові у семи навчальних закладах. Далі за планами – утеплення стін і стель.
Про навчально-випробувальний центр ЗСУ
Микола Миргородський перший зустрівся із керівництвом навчально-випробувального центру Збройних Сил України, коли ще тільки велись переговори про передислокацію частини до Чернігова. Спільними зусиллями міської, обласної влади та народного депутата Валерія Дубіля унікальний центр тепер розміщується саме в обласному центрі.
Що це означає для громади міста? Це нові роботі місця(загалом більше 800), відродження авіації та аеродрому у Півцях. У співпраці із центром зацікавлені більше 22 підприємств Чернігівщини, у тому числі й ЧЕЗАРА, а це – ще й розвиток економіки нашого регіону.
Про «Домобудівник»
За сприяння першого заступника міського голови вдалося зупинити вивіз підприємства на металобрухт. Як тільки він дізнався про те, що невідомі розпилюють цехи «Домобудівника» - зателефонував Самообороні, яка взяла підприємство під охорону.
Замість висновку
Тож чого заявах Василя Білогури більше: обґрунтованих звинувачень чи політичних спекуляцій? Здається, що саме останнього.
І на завершення такий цікавий факт: окрім гучних заяв з трибуни міськради перед об’єктивами телекамер Василь Білогура жодного разу особисто не звернувся до Миколи Миргородського із вимогою прозвітувати про зроблене на посаді…

Добавлено: 11-06-2014, 09:37
0
0

Похожие публикации


Наверх