онлайн казино Украины

Медведcький підклав "свиню" Вакуленку безкоштовними маршрутками?

Медведcький підклав "свиню" Вакуленку безкоштовними маршрутками?2-го червня пасажирів чернігівського 12-го маршруту почали обслуговувати автобуси з написом «БЕЗКОШТОВНО».
Пікантності ситуації додає той факт, що "благодійний транспорт" належить громадській організації «Українська асоціація перевізників».
Саме до голови обласного осередку цієї організації Станіслава Медведського нещодавно позивався нинішній "власник" 12-го маршруту Сергій Вакуленко.
Нагадаємо, у червні минулого року пан Медведський розповів про бізнес сім'ї Вакуленка і прибутку, одержуваних від перевезень за день і за місяць.
Сергій Вакуленко побачив у цьому приниження його честі та гідності, а також, що такі дії негативно впливають на його депутатську репутацію. Вауленко стверджував, що його дружина не володіє 10-ма автобусами 12-го маршруту. Саме тому він направив заяву до суду з вимогою публічного вибачення і відшкодування моральної шкоди в розмірі 30 000 гривень та всіх судових витрат Станіславом Медведським.
Наразі ж організація Медведського пояснює запуск безкоштовних маршруток бажанням надати жителям Чернігова можливість безкоштовно користуватися транспортом «в умовах важкої економічної ситуації і соціальної напруженості».
Благодійна акція «Гарному місту - доступний транспорт» триватиме тиждень по 9 червня. Безкоштовні автобуси мають намір возити пасажирів у ці дні у години пік: з 7.00 до 10.00 і з 16.00 до 19.00.
Управління транспорту чернігівської міськради вже звернулося у Держінспекцію з безпеки на наземному транспорті і в ДАІ з приводу сумнівності такої ініціативи. На думку управління, такі перевезення не можуть вважатися легальними через відсутність відповідних документів і вважатися легальними.
Тим часом на підприємстві Вакуленка чекають зборів трудового колективу. Серед водіїв зріє незадоволення, адже виручку майже повністю з'їдає щоденна оренда і заправка машин.

Добавлено: 11-06-2014, 09:37
0
0

Похожие публикации


Наверх