онлайн казино Украины

Реакція “Правого сектора” та “Народної самооборони” на провокації проросійських сил

Реакція “Правого сектора” та “Народної самооборони” на провокації проросійських силЯк ми повідомляли, на Чернігівщині в останні дні активізувалися проросійські сили.

У відповідь «Народна самооборона» відновила нічне патрулювання містом, а «Правий Сектор» оприлюднив відповідну заяву. Наводимо її повністю:

- «На гарячу лінію “Правого сектору” Чернігівщини почали надходити дзвінки від занепокоєних чернігівців з проханнями навести лад в місті. Ситуація з активізацією агентури ворожої держави не може не турбувати і нас.

Так, в одну ніч в обласному центрі невідомі познущалися над пам’ятниками. Вандали прикрасили російським трикольором п’ять пам’ятних знаків. Невідомі розмалювали пам’ятник гетьману Івану Мазепі. Символікою сусідньої держави осквернили і меморіалі Слави на Болдиній горі, пам’ятний знак на честь радянських воїнів-визволителів («Танк»), а також деякі пам’ятники радянським діячам на Алеї Героїв.

Крім того, від імені «Правого Сектору» містом поширили листівки із закликами помститися «жидам і москалям». Ми офіційно заявляємо, що, хоча і наполягаємо на відставці та покаранні в. о. міністра МВС Арсена Авакова, однак, зважаючи на складну ситуацію в державі, не проводимо з цього приводу активних дій. Також ми не маємо жодного відношення до провокацій та закликів до помсти.

Громадськість обурює той факт, що обласна влада та силові відомства не реагують на згадані провокації. Ще більше обурює те, що і силові відомства, і вище керівництво області знає хто до них причетний. Знає і не повідомляє про це громадськість.

“Правий Сектор” Чернігівщини вимагає від обласної влади в найкоротші терміни оприлюднити прізвища замовників провокацій, назвати політичні сили, які причетні до них і притягнути винних до відповідальності. Ми заявляємо: на Чернігівщині не пройде сценарій із сепаратизмом!»

Добавлено: 8-04-2014, 11:52
0
0

Похожие публикации


Наверх