онлайн казино Украины

Саморобна зброя на Чернігівщині

Саморобна зброя на ЧернігівщиніМіліціонери в Чернігівській області затримали двух чоловіків з саморобною зброєю для стрільби.

Цю новину оголосили у секторі зв’язку з громадськістю обласного УМВС.

Небайдужий житель Корюківського райцентру повідомив до міліції про наявність самопалу у невідомого. Той бродить біля ставка і стріляє. Негайно вирушила на пошуки слідчо-оперативна група.Затриманий віявився 26-річним мешканцем Корюківки.Вилучено самопал і направлено на експертизу.

У Прилуцькому районі стався ще один випадок.У затриманого 17-річного юнака було теж знайдено і вилучено саморобний самопал. Закон про незаконне зберігання зброї (у тому числі носіння і передача) несе за собою відповідальність та передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Це указано статтею 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») Кримінального кодексу України.

У разі добровільної здачі зброї, частиною 3 тієї ж самої статті ККУ передбачено звільнення від кримінальної відповідальності, і на цій підставині в обласному УМВС оголосили,що на данний момент триває місячник здачі зброї.

Похожие публикации


Наверх