онлайн казино Украины

Дорослі ігри руками дітей

Мене глибоко обурює намагання певних політичних сил не просто розхитати човен, в якому ми всі знаходимось, але й втягнути до цих провокацій дітей. Не так давно з чиєїсь подачі на околицях трибуни чернігівського “Євромайдану” виступало дитя, яке на чім світ стоїть поливало брудом діючу владу (більшість зі своїх слів воно навряд чи могло зрозуміти). Звісно ж, місцеві “майстри пера та клавіатури” такий сюжет пустили гуляти по соціальних мережах. Але хотілося б запитати таких псевдопедагогів: “Чи не боїтесь, що завтра привите вами почуття вседозволеності надихне його не словом, а ділом доводити свої переконання, а вже інший режисер нашепче йому на вухо, що саме ви винні в якихось його, нехай навіть маленьких, негараздах?”

Інший випадок – парад Дідів Морозів у Чернігові. Яскраве дитяче дійство, яке мало б всиляти надію на добре та світле, якимсь “великим” політтехнологам захотілось знову перетворити на політичне протистояння. І ось, ніби в казці, з’являються Діди Морози з промовистими плакатами: “Дід Мороз проти кривавої йолки” та “Дед Мороз за Евроинтеграцию”. Очевидно, така позиція не сподобалась тим Дідам Морозам, що вже втомились від надмірної політичної активності, тому вони делегували на парад свого представника з плакатом: “У Новий рік – без майданів!”

Дорослі ігри руками дітейДорослі ігри руками дітей



Здавалося б, нічого надзвичайного не сталося, просто дідусі в нас теж мають свої політичні погляди. Але ж знову хотілося б запитати, панове “режисери”: “Чи потрібно це дітям?” Вони і так бачать кожного дня на телеекранах та трибунах численних майданів таких “горе дідів-морозів”, які розповідають байки не гірше за своїх казкових персонажів. От тільки фінал цих казочок здебільшого не завжди щасливий. Хто забув, згадайте студентів – Героїв Крут, яких було кинуто в нерівне побоїще з військами Муравйова, в той час як їх дорослі натхненники вирішували, чий протекторат обрати. Чи не нагадує це вам події, коли відбулася так звана зачистка “Євромайдану” від студентів. Де були опозиційні вожді? Чому вони не стояли з молоддю до кінця, а кинули їх напризволяще? Гадаю, вони теж вирішували геополітичні проблеми. Наприкінці ІІ Світової війни А.Гітлер також заради свого порятунку кидав у бій з регулярними військами союзників 13-14 річних юнаків. То ж чим ви кращі?

Хотілося б закликати всіх політиків дійти порозуміння та припинити спекулювати на дитячих почуттях. Не забирайте у них дитинство! Дайте їм шанс ще трохи побути осторонь цього політичного бруду! Виростуть – самі здогадаються, хто під якою маскою ховався.

Добавлено: 25-12-2013, 00:31
0
0

Похожие публикации


Наверх