онлайн казино Украины

В Європу – на чужих спинах та ще й задарма!

В Європу – на чужих спинах та ще й задарма!Лідери опозиції обіцяють багате життя в Європі, закликаючи волелюбних громадян не бути байдужими та самим відстоювати своє право на нього. Багато хто дійсно вірить їх обіцянкам та стрімголов рветься на передову – наметове містечко на головному Майдані країни. А їм цього й треба. Ви поки що мітингуйте, ночуйте на морозі, спіть на холодній бруківці, харчуйтеся що подадуть – настане час і Вони обов’язково з’являться, як колись великий вождь на броньовику. Але хотілося б запитати, чи потрібна така Україна в Європі? Що дійсно зміниться у Вашому особистому житті? Можливо Ви маєте рахунки в європейських банках чи нерухомість на престижних європейських курортах? - Гадаю що не маєте. А можливо потрібно насамперед самим навчитись жити хоча б за принципами європейської моралі?
Місцеві опозиціонери О.Кодола та О.Русін делегували своїх представників на чергування в наметове містечко, обіцяючи “ол ін клюзів”, а виявилося що там їх не чекали: приїхали за “свої” то й добре, ночувати ніде, харчування відсутнє та обіцяних копійок ніхто не поспішає видати. За такі речі в Європі довелося б відповідати. Якщо ви хочете на чужих спинах в’їхати в Європу, то хоча б потурбуйтеся щоб люди не попадали з голоду на півдорозі.
Правду говорять: кому війна, а кому рідна ненька. Я не здивуюся, якщо після чергового майдану наші опозиціонери влаштують собі європейське життя, а люди так і залишаться ні з чим.

Добавлено: 29-11-2013, 14:07
0
0

Похожие публикации


Наверх