онлайн казино Украины

Фінансові результати великих та середніх підприємств області

Фінансові результати великих та середніх підприємств областіЗа даними фінансової звітності, великими та середніми підприємствами області (крім підприємств сільського господарства і бюджетних установ) за січень–червень 2013 р. отримано позитивний фінансовий результат (сальдо) до оподаткування в сумі 239,2 млн.грн. (за січень–червень 2012р. – 102,1 млн.грн. збитку).

Прибуток одержали більше половини (60,1%) підприємств на суму 435 млн.грн., що на 46% більше, ніж за відповідний період 2012 р. Найбільше зросли прибутки на підприємствах мистецтва, спорту, розваг та відпочинку, будівництва, оптової та роздрібної торгівлі, ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів. Домінуючу частку (82,9%) прибутку формували підприємства промисловості.

Із загальної кількості нерентабельно працювали 39,9% підприємств, які допустили 195,8 млн.грн. збитків. Їх сума порівняно з відповідним періодом минулого року зменшилася на 51,1%.

Позитивний фінансовий результат отримали підприємства міст Чернігів, Прилуки та 17 районів області, серед яких найбільші прибутки мали підприємства Корюківського, Ріпкинського та Чернігівського районів.

Таким чином отримати работа дополнительный заработок стане набагато легше ніж у минулі роки на Чернігівщині.

Також читайте:

Добавлено: 4-09-2013, 11:46
0
0

Похожие публикации


Наверх