онлайн казино Украины

«Янукович більше не буде президентом України» - Андрій Міщенко

«Янукович більше не буде президентом України» - Андрій МіщенкоАндрій Міщенко завітав на зустріч Клубу молодого політолога.
Новообраний нардеп від ВО «Свобода» розповів про те, хто в партії опікується Чернігівщиною, чому Янукович не буде президентом та що буде у новому скликанні Верховної Ради.
Повідомляє Клуб молодого політолога.
20 грудня в експертному клубі «Чиста політика» кожен бажаючий зміг поспілкуватися з Андрієм Міщенком, який був обраний народним депутатом України по спискам партії ВО Свобода під номером 19.
Нардеп розпочав з опису перших днів парламенту 7-го скликання. «Ми показали, що парламент вже інший і на силу може бути бумеранг». Андрій Міщенко наголосив, що опозиційні партії мають єдину вищу мету і діють злагоджено. «Щодо «тушок» Табалових, то вони не мають бути народними депутатами» - заявив Міщенко.
Багато питань на зустрічі стосувалися місцевої ситуації з ВО «Свобода». Андрій Міщенко заявив, що керівником обласної організації партії залишається Костянтин Лубенцов. Серед народних депутатів Свободи куратором Чернігівської області був призначений Руслан Марцінків, який родом із Чернігівщини. Валерій Боровик, що балотувався від Свободи в 209 окрузі, не буде брати участь в розбудові партії.
Відповідаючи на питання про президентські вибори 2015 року Андрій Міщенко заявив: «Свобода буде брати в усіх виборах в Україні. Робота у Верховній Раді покаже за ці роки хто є хто. Янукович більше не буде президентом України». Також нардеп припустив, що наступником Януковича може спробувати стати Віктор Медведчук.
Андрій Міщенко негативно оцінив ідею вступу України до Митного союзу, висловив занепокоєння щодо окупації та монополізації українських медіа та не оминув можливості покритикувати Комуністичну партію України. «КПУ – це маргінальна партія. Вони є прислугою Партії Регіонів. Як тільки вони пройшли до парламенту – одразу почали тушкуватися і продаватися за посади…».
Нардеп пообіцяв, що Свобода буде активно розбудовувати партійні осередки і вже в суботу представить куратора Чернігівської області.

Добавлено: 24-12-2012, 10:40
0
0

Похожие публикации


Наверх