онлайн казино Украины

Ялівщина й досі у небезпеці!

Ялівщина й досі у небезпеці!Ініціативна група об'єднання громадських організацій «Нові перспективи Ялівщини» - Людмила Соколовська, Тетяна Сичевська, Людмила Шандренко, Володимир Мартиненко та Олександр Хлєбов - відмовилася від участі у «круглому столі» на тему «Створення регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», який організувала громадська рада при облдержадміністрації.
Про це вони повідомили на прес-конференції, яка відбулася за кілька годин до проведення «круглого столу».
Підстава для відмови, за словами ініціаторів прес-конференції, – небажання брати участь у черговому фарсі, який організувала громадська рада при ОДА.

Представники об'єднання ГО «Нові перспективи Ялівщини» наголосили, що діють винятково у правовій площині, дотримуючись чинного законодавства України. Вони запевняють, що їхні кроки не мають жодного політичного підґрунтя: чернігівці, коли брали участь у заходах зі збереження Ялівщини, виказали свою громадянську позицію, реалізуючи свої конституційні права.

За словами представників ОГО «Нові перспективи Ялівщини», напередодні «круглого столу» їх повідомили про раптові зміни порядку денного «круглого столу», який передбачав доповідь провідних науковців, регламенту та проекту резолюції, також було відкореговано список запрошених.

Наразі ініціативна група розпочала роботу з профільними комісіями міської та обласної рад. Свої напрацювання, які вони планували висвітлити на «круглому столі», буде оприлюднено в електронних та друкованих ЗМІ.

Добавлено: 13-12-2012, 11:39
0
0

Похожие публикации


Наверх