онлайн казино Украины

Перший компакт-диск ансамблю «Дивограй».

Перший компакт-диск ансамблю «Дивограй». Презентація першого офіційного ліцензійного компакт-диску ансамблю «Дивограй» відбудеться 16 грудня о 14.00 в обласному художньому музеї ім. Григорія Галагана в рамках проекту "Музичні зустрічі в музеї".
У репертуарі: композиції Андрія Терещенка, Сергія Галамаги, обробки народних мелодій, пісні чернігівських композиторів і поетів М. Збарацького, П. Зуба, С. Першина, Г. Голиша.
Анотацію до диску написав заслужений артист Росії Валерій Ярушин ( група «Аріель»), з яким у «Дивограя» спільне фолк-рокове коріння та давні стосунки.
Ансамбль «Дивограй» - єдиний в місті, який самостійно здебільшого пише пісні самостійно, створює аранжування з «живими» інструментами та відтворює багатоголосся.
Частина пісень належить авторству чернігівських митців – М.Збарацькому, П.Зубу, Г.Голишу тощо. Деякі твори мають народне підгрунття.
Основа колективу – Андрій Терещенко та Сергій Галамага. Саме вони свого часу вирішили створити справжній ЕСТРАДНИЙ колектив з опорою на мелодійність музичних груп 70-х років, поєднуючи це з сучасним звучанням та аранжуванням. На думку учасників ансамблю, справжня естрада – це не переспів чужих пісень під «мінуса з Інтернету», а кропітка робота по створенню пісень, які надовго запам’ятаються слухачеві.
Презентація разом з концертною частиною триватиме до однієї години. Представникам мас-медіа будуть роздані преc-релізи та компакт-диски на згадку про цю подію.
З повагою - художній керівник колективу Андрій Терещенко

Добавлено: 10-12-2012, 11:19
0
0

Похожие публикации


Наверх