онлайн казино Украины

Атрошенко відкрив сесію міськради: «Ялівщину вже захистили»

Атрошенко відкрив сесію міськради: «Ялівщину вже захистили»27-му сесію Чернігівської міської ради 6-го скликання відкрив новообраний депутат Атрошенко з подяки виборцям за надану високу довіру і своїй команді за якісну результативну роботу.

Владислав Атрошенко наголосив, що у своїй депутатській діяльності не розділятиме Чернігів на округи. Червоною ниткою його виступу проходила теза про те, що миттєво змінити систему влади в країні неможливо.

Мажоритарник розкритикував партійну доцільність у роботі депутатів і як самовисуванець пообіцяв працювати лише в інтересах виборців.

Атрошенко наголосив, що сприятиме виділенню бюджетних субвенцій, в тому числі на будівництво дороги на Шерстянку і дитячих садочків.

Наприкінці виступу пан Атрошенко «підколов» свого відсутнього колегу Дубіля словами про те, що «Ялівщину ми вже захистили».

Сесія своїм рішенням благословила нового депутата міської ради від партії «Удар» Станіслава Драгіля замість вибулого депутата Сергія Аверченка. Нагадаємо, що останнього обрано депутатом Верховної Ради за списком партії «Удар», у якому він значиться під номером 29.

Добавлено: 30-11-2012, 11:42
0
0

Похожие публикации


Наверх